Contact

WeekendKlas
Hooglandse Kerkgracht 17s
2313 HS  Leiden

Teamleider
Anne Hoogenboom
071 342 09 00
WeekendKlas@JESRijnland.nl

Wij zijn ook te vinden op

LinkedIn

Contact en Routebeschrijving


ja nee


Routebeschrijving JES Rijnland

JES Rijnland
Hooglandse Kerkgracht 17s
2313 HS  Leiden


OV

Vanaf Leiden CS neemt u een bus richting het centrum (kijk op het bord voor actuele reisinformatie) tot halte Breestraat. Steek de Breestraat over en loop het centrum in. Aan uw rechterhand ziet u een witte brug en daarachter de Hooglandse Kerk, loop erheen. Links van de kerk ligt de Hooglandse Kerkgracht, op nummer 17 vindt u een rood-witte poort, hieronderdoor vindt u het bellenbord en kunt u aanbellen bij 17s. De ingang is de rode deur aan de Zuidkant van het plein (links).
Mocht u het niet goed kunnen vinden, schroom dan niet om even telefonisch contact op te nemen via ons telefoonnummer of met de persoon met wie u een afspraak heeft!
Vanaf Leiden Lammenschans geldt dezelfde route vanaf bushalte Breestraat.

Auto
Vanaf de A4 neemt u afslag 7 naar de N206 in de richting van Zoeterwoude-dorp, Leiden, Voorschoten. U rijdt Leiden binnen tot u vanzelf op de Hooigracht bent, bij de Albert Heijn kunt u linksaf slaan en parkeren op de kaasmarkt, rechtsaf vindt u de parkeergarage van de Albert Heijn. De Hooglandse Kerkgracht ligt voorbij de kaasmarkt, door de steeg, linksaf. Op nummer 17 vindt u een rood-witte poort, hieronderdoor vindt u de deurbel voor 17s. De ingang is de rode deur aan de Zuidkant van het plein (links).

Vanaf de N11 richting Leiden neemt u het laatste stuk de A4 richting Zoeterwoude-dorp, Leiden, Voorschoten, Den Haag en volgt u de bovenstaande aanwijzingen.

Het centrum van Leiden is een betaald parkeergebied. Als u van tevoren laat weten dat u komt, verstrekken wij een kraskaart waarmee u kunt parkeren.